Šampionat Crne Gore

Šampionat 2020 se sastoji od 4 kvalifikaciona kola na poligonu u Podgorici, a zatim finalne trke za najbrže i po prvi put, Trke Šampiona.

Rezultati tokom sezone su prikazani na motonautika.me

 

Trka šampiona

Kako je u Crnoj Gori kvalitet trkača tokom proteklih sezona naglo porastao javila se potreba da se stvori odvojena trka u kojoj mogu da učestvuju samo šampioni (kombinovano juniori i seniori): Damir, Miloš i Nikola Ivanović, Sonja Lapteva, Aleksandar i Mio Petrović, Danko Raičević, Dmitry Tsukov, Matija Vuković, Volja Džiković . Njima će se pridružiti novokrunisani šampioni 2020.

Trka Šampiona se održava na jačim skuterima i boduje se posebno. Šampioni imaju pravo učešća samo u trci šampiona, a ne i u standardnoj klasi. Time će ostali trkači imati dodatnu motivaciju da pobjede sebi ravne u standardnoj klasi i automatiski pređu u Šampion klasu.

Proces registracije

Registracija je obavezna za sve, a kompletna je tek kada popuniš formular na dnu ove strane i uplatiš registraciju na žiro račun Saveza (525-6168-67).

Cijena registracije

Cijena zavisi od toga jesi li se ranije trkao i sl. Izaberi ovdje da bi izračunao koliko treba da uplatiš.

Rok za kompletnu registraciju (popunjen formular i uplaćena registracija) je 14 dana prije kvalifikacionog kola. Nakon toga se registracije mogu primati samo za kasnija kola.

 

Na dan kvalifikacija

Rezervisao si datum koji ti odgovara i dobio o tome email potvrdu od Saveza, šta potom? Na dan kvalifikacija ćeš u zakazano vrijeme doći na poligon. Za maloljetne je obavezna dozvola roditelja. Patike i rukavice su preporučljive, ali ne i obavezne.

Sa pojasem i kacigom koje dobiješ možeš započeti trening vožnju. Sljeduje kratak odmor, a zatim mjerenje vremena.

Tokom treninga i kvalifikacija si uvjek sam na stazi, bez opasnosti od drugih trkača.

Tvoj rezultat se objavljuje u tabeli na motonautika.me.

 

Lokacija

GPS 42.326005,19.206663

 

Kružna staza

 

Formular za rezervaciju termina

Takmičiti se mogu isključivo takmičari koji su izvršili registraciju i uplatu.


captcha
Powered by BreezingForms